🔥ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!🔥
Στοιχηματική θεωρία

Στοίχημα στο Euro 2024 – Συμβουλές για να ποντάρετε

Με την έναρξη του Euro 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας να πλησιάζει και με τις εθνικές ομάδες που συμμετέχουν σε αυτό να έχουν αρχίσει να δείχνουν το καλό τους πρόσωπο στα φιλικά προετοιμασίας που έχουν δώσει μέχρι στιγμής, ο παροξυσμός των φιλάθλων του ποδοσφαίρου και δη όσων αρέσκονται στο να ποντάρουν σε μεγάλες διοργανώσεις αυξάνεται όλο ένα και περισσότερο.

Στοίχημα στο Euro 2024

Η αλήθεια είναι ότι η αίσθηση του να ποντάρεις σε διοργανώσεις εθνικών ομάδων είναι πάντοτε διαφορετική. Όταν δε, μιλάμε για στοίχημα στο euro 2024, η όλη εμπειρία γίνεται ακόμα πιο δυνατή, καθώς η συγκεκριμένη διοργάνωση μας έχει αποδείξει κατά το παρελθόν ότι είναι η διοργάνωση των θαυμάτων, άρα των αουτσάιντερ, άρα των ταμείων με μεγάλες αποδόσεις.

Αυτό είναι μόνο ο ένας από τους αρκετούς λόγους που το ποντάρισμα στο Euro είναι πολύ ελκυστικό και σίγουρα υπάρχουν αρκετοί ακόμα για να αντιληφθούμε πως ο στοιχηματισμός αυτός μπορεί να μας προσφέρει μία πολύ ολοκληρωμένη εμπειρία.

Γιατί να ποντάρετε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 2024

Το στοίχημα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 2024 είναι αρχικά μία πολύ καλή ευκαιρία για όσους παρακολουθούν φανατικά ένα συγκεκριμένο εγχώριο πρωτάθλημα. Για παράδειγμα κάποιος που παρακολουθεί φανατικά το πρωτάθλημα της La Liga μπορεί να έχει μία πολύ καλή εικόνα για αρκετούς από τους παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ της εθνικής Ισπανίας και γενικότερα για τον τρόπο παιχνιδιού της «φούρια ρόχας».

Το να έχει παρακολουθήσει κάποιος καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς ένα πρωτάθλημα σε μεγάλο βαθμό είναι ένα πολύ καλό κίνητρο για ποντάρει, καθώς έχει συλλέξει αρκετές πληροφορίες που μπορούν να τον βοηθήσουν στα στοιχήματά του. Δεν πρέπει να υποτιμάτε τη γνώση που έχετε αποκτήσει από την παρακολούθηση αγώνων συλλόγων, διότι είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την πορεία των εθνικών ομάδων.

Επιπλέον, όπως προανέφερα, σε μία τέτοια διοργάνωση τα προγνωστικά πολλές φορές σιωπούν μπροστά στους άθλους που πραγματοποιούν τα αουτσάιντερ. Και όπως πολύ καλά γνωρίζετε όπου υπάρχει αουτσάιντερ υπάρχουν μεγάλες αποδόσεις και όταν τα αουτσάιντερ κάνουν την έκπληξη το στοίχημα γίνεται ακόμα καλύτερο.

Τι να προσέξετε στο στοίχημα στο Euro 2024

Από στοιχηματικής άποψης το ποντάρισμα στο Euro 2024 μπορεί πέρα από τρομερές ευκαιρίες, να κρύβει και αρκετές παγίδες. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να βάλουμε για τα καλά στο μυαλό μας είναι ότι οι αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων δεν έχουν κανένα απολύτως κοινό με αυτές των συλλόγων. Έχοντας συνηθίσει λοιπόν όλη τη σεζόν να ποντάρουμε με ένα συγκεκριμένο τρόπο στα εγχώρια πρωταθλήματα, πρέπει να αντιληφθούμε πως πλέον έχουμε μπροστά μας μία εντελώς διαφορετικής ιστορία. 

Επιπλέον, ένας ακόμη παράγοντας που πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη μας είναι ότι το Euro διοργανώνεται (προς το παρόν τουλάχιστον) τα καλοκαίρια, μετά τη λήξη των εγχώριων πρωταθλημάτων. Αυτό σημαίνει πως οι παίκτες κουβαλούν μαζί τους την κόπωση μίας ολόκληρης σεζόν, αλλά και μικροπροβλήματα που μπορεί να αντιμετώπισαν. Αυτό πολλές φορές δεν παίζει μεγάλο ρόλο, αλλά έχει αποδειχθεί ότι αρκετά μεγάλα ονόματα δεν μπόρεσαν να αποδώσουν όπως όλοι περίμεναν μετά από μία δύσκολη χρονιά.

Συμβουλές για στοίχημα στο Euro 2024

Βέβαια, το κύριο ερώτημα που απασχολεί τον περισσότερο κόσμο που ασχολείται με το στοίχημα είναι το εάν υπάρχει κάποιος τρόπος για να αποφύγουμε τις παγίδες μία τέτοιας διοργάνωσης και αν ναι ποιος είναι αυτός. Όπως θα δούμε και παρακάτω, υπάρχουν αρκετοί τρόποι να ελαχιστοποιήσουμε τον κίνδυνο της ήττας, φτάνει να ακολουθήσουμε τις συμβουλες για στοιχημα στο EURO 2024.

1. Διαβάστε τα προγνωστικά στοιχήματος για κάθε αγώνa

Ένα από τα βασικά πράγματα που οφείλουμε να κάνουμε έτσι ώστε να αυξήσουμε τις πιθανότητες να πάμε ταμείο είναι το να ενημερωνόμαστε όσο το δυνατόν συχνότερα για τα νέα και για το ρεπορτάζ της εκάστοτε εθνικής διαβάζοντας τα προγνωστικά στοιχήματος. Αν και αυτή η συμβουλή ισχύει γενικότερα για το στοίχημα, εδώ έχει μία παραπάνω βαρύτητα. Οι αγώνες είναι κοντά ο ένας στον άλλον και τα πάντα μπορούν να συμβούν σε διάστημα λίγων ημερών. Για παράδειγμα μία μικρή ενόχληση ενός παίκτη που μπορεί να μην δημιουργούσε πρόβλημα εάν τα ματς ήταν από εβδομάδα σε εβδομάδα, στο Euro αποτελεί πρόβλημα, καθώς ο χρόνος αποκατάστασης είναι πολύ λίγος. Επιπλέον, μέσω των προγνωστικών στοιχήματος μπορείτε να αποφύγετε το να κάνετε σύγκριση στοιχηματικών εταιριών.

2. Μην παίζετε με βάση το συναίσθημα για κάποια ομάδα

Ένας από τους ελάχιστους απαράβατους κανόνες είναι ότι πρέπει να αφήνουμε έξω από το στοιχηματικό μας περιβάλλον το οποιοδήποτε συναίσθημα. Η αγάπη που τρέφουμε για μία εθνική ομάδα, ή γενικότερα για μία χώρα δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να φανεί χρήσιμη. Αντιθέτως είναι πάρα πολύ πιθανό να μας κάνει να μην μπορέσουμε να αξιολογήσουμε σωστά μία κατάσταση, μία συνθήκη, ή ακόμη και να μας «θολώσει» την κρίση με αποτέλεσμα να προσπερνάμε γεγονότα που έπρεπε να έχουμε λάβει υπόψη. 

πορτογαλία

3. Αξιολογήστε την φόρμα κάθε ομάδας

Πολύ σημαντικό πριν επιλέξουμε το που θα ποντάρουμε σε μία αναμέτρηση είναι να έχουμε πλήρη εικόνα του πως παρουσιάστηκε η εκάστοτε εθνική στους προηγούμενους αγώνες της. Όπως είπαμε και πριν το διάστημα στο οποίοι πραγματοποιείται του Euro είναι μόλις ένας μήνας, άρα το μόνο που πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη μας αναφορικά με το καθαρά αγωνιστικά κομμάτι, είναι το συνέβη στα προηγούμενα ματς και το σε τι κατάσταση βρίσκεται η κάθε ομάδα.

4. Δώστε σημασία στο κίνητρο κάθε ομάδας

Χωρίς καμία αμφιβολία η κάθε ομάδα που θα ταξιδέψει στα γήπεδα της Γερμανίας έχει στόχο να κάνει στο γήπεδο το καλύτερο δυνατό και να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται. Καμία ομάδα δεν έχει κάνει αυτό το ταξίδι απλά για την παρουσία. Παρόλα αυτά, δεν έχουν όλες οι ομάδες το ίδιο κίνητρο. Κάποιες έχουν χρηστεί από τις στοιχηματικές εταιρίες φαβορί και κουβαλούν αυτό το βάρος καθόλη τη διάρκεια του Euro, ενώ άλλες γνωρίζουν πως ότι και να γίνει άπαντες στην πατρίδα τους θα είναι ευχαριστημένοι. 

5. Αξιολογήστε τις κρίσιμες στιγμές για κάθε ομάδα

Το ταξίδι των ομάδων αν και σύντομο χρονικά, προβλέπεται μεγάλο. Αυτό σημαίνει ότι θα βρείτε πολλές φορές ένα αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να διανύει μία κρίσιμη καμπή στο ταξίδι του. Αυτή είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να ποντάρετε. Ένα must win παιχνίδι ή ακόμη και ένα ματς που μία ομάδα «χρωστάει» κάτι σε μία άλλη, είναι μία πολύ καλή αφορμή. Βέβαια πολλές φορές είναι δύσκολο να διακρίνουμε μία τέτοια συνθήκη, ωστόσο πολλές φορές αυτή η έρευνα γίνεται πολύ καλά από τις στοιχηματικές εταιρίες, οι οποίες φροντίζουν να μας ενημερώνουν μέσα από τις στοιχηματικές προσφορές τους.