🔥ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!🔥

Σύγκριση Στοιχηματικών

Ενας γρήγορος τρόπος για να τσεκάρετε ποια στοιχηματική σας συμφέρει περισσότερο να παίξετε στοίχημα, είναι να κάνετε σύγκριση στοιχηματικών. Διαλέγοντας από τα παρακάτω μενού τις δύο ή τρεις στοιχηματικές που σας ενδιαφέρουν, μπορείτε να δείτε άμεσα την αξιολόγησή τους στις πιο σημαντικές κατηγορίες. Οι καλύτερες αποδόσεις είναι ένας σημαντικός παράγοντας για να παίξει κάποιος στοίχημα, όμως δεν είναι ο μοναδικός. Τα ειδικά στοιχήματα, το δυνατό live betting, το γρήγορο mobile, η ασφάλεια και η αξιοπιστία είναι κάποιοι σημαντικοί παράγοντες που παίζουν ρόλο στην επιλογή της κατάλληλης στοιχηματικής πλατφόρμας. Οπως, επίσης, και οι τρόποι συναλλαγών σε καταθέσεις και αναλήψεις.

Πόσο καλή είναι η στοιχηματική εταιρία που επιλέγετε στα σημαντικότερα στοιχεία από αυτά τα οποία αναζητά ένας παίκτης; Φυσικά εννοούμε χαρακτηριστικά όπως οι αποδόσεις, οι προσφορές* η ποικιλία αγορών, το αν διαθέτει live streaming και άλλα παρόμοια features. Ίσως να πιστεύετε ότι ο δικός σας bookmaker είναι ο καλύτερος από όλους, σας καλύπτει άλλωστε, αλλά η ερώτηση παραμένει. Αντέχει στη σύγκριση στοιχηματικών εταιριών; Για να το καταλάβετε αυτό θα πρέπει να την περάσετε από το εργαλείο το οποίο έχουμε δημιουργήσει, βάζοντάς την αντιμέτωπη με τις υπόλοιπες δυνάμεις της ελληνικής αγοράς, να δείτε όλα όσα προσφέρουν και εκείνες και να μπορέσετε να βγάλετε στο τέλος τα συμπεράσματά σας.

Ωστόσο, αντιλαμβανόμαστε ότι δεν πρόκειται για μια εύκολη διαδικασία, οπότε στο κείμενο που ακολουθεί έχουμε αναλάβει να σας ξεκαθαρίσουμε ποια είναι τα ακριβή στοιχεία στα οποία θα πρέπει να δώσετε βάση στη σύγκριση των στοιχηματικών. Όχι μόνο αυτό, αλλά σας δίνουμε και τις απαντήσεις σε δικές σας σημαντικές ερωτήσεις, όπως το ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να γίνει η σύγκριση μεταξύ δύο bookmaker, αλλά και τι ακριβώς θα πρέπει να προσέξετε στη σύγκριση, ήτοι σε ποιες παγίδες δεν θα πρέπει να πέσετε. Συνεχίστε να διαβάζετε και να είσαστε σίγουροι ότι θα βρείτε άκρως ενδιαφέροντα όλα όσα ακολουθούν.

Τα σημαντικότερα στοιχεία στη σύγκριση στοιχηματικών

Πολλοί νομίζουν ότι βλέποντας μόνο τις αποδόσεις, έχουν… καθαρίσει αναφορικά με τη σύγκριση την οποία θα κάνουν για δύο στοιχηματικές εταιρίες. Δεν είναι έτσι όμως τα πράγματα, καθώς αν θέλετε να πάρετε το  μέγιστο από τον δικό σας bookmaker, θα πρέπει να δείτε ότι ο τελευταίος είναι εξαιρετικός και καλύτερος και σε άλλα σημεία. Χαρακτηριστικά θα αναφερουμε το πλήθος στοιχηματικών αγορών και ειδικών στοιχημάτων, το πόσες μεθόδους πληρωμής διαθέτει, αλλά και πόσο γρήγορα πληρώνει στα κέρδη σας. Φυσικά ένα άλλο σημαντικό κομμάτι είναι και εκείνο των προσφορών*. Πάμε να δούμε αναλυτικά ποια είναι τα σημεία στα οποία θα πρέπει να σταθείτε στη σύγκριση στοιχηματικών και γιατί…

Αποδόσεις

Είναι το πιο προφανές κομμάτι της σύγκρισης, μιας και πάντα οι παίκτες οφείλουν να παίρνουν την καλύτερη δυνατή αξία όταν αγοράζουν τις αποδόσεις τους. Θα πρέπει να δείτε σε ποιες αγορές είναι πιο δυνατή σε αποδόσεις η κάθε εταιρία, ενώ ακόμα και στις ίδιες αγορές μπορεί να υπάρχουν σημαντικές μεταβολές. Για παράδειγμα ακόμα και με την ίδια γκανιότα σε δύο bookmakers, ίσως να δίνει ο ένας υψηλότερη απόδοση στον άσσο από τον άλλο και αντίστοιχα, ο δεύτερος να έχει καλύτερες τιμές στην ισοπαλία και το διπλό. Γενικα, δείτε ποια είναι η συνολική γκανιότα στον καθένα από τους bookmakers που τσεκάρετε, για να ξέρετε τι να περιμένετε σε γενικές γραμμές.

Αγορές

Εδώ θα πρέπει να συγκρίνετε τον αριθμό των διαθέσιμων αθλημάτων, αλλά και των αναμετρήσεων σε καθημερινή βάση από όλα τα αθλήματα. Στη συνέχεια θα πρέπει να πάτε σε κάθε άθλημα ξεχωριστά και να δείτε πόσες επιπλέον στοιχηματικές επιλογές προσφέρει το κάθε sportsbook σε κάθε αναμέτρηση ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις ή όποιου άλλου αθλήματος θέλετε. Φυσικά, για να έχετε ακόμα καλύτερη εικόνα, μη διστάσετε σε κάθε άθλημα να πάρετε ως δείγμα μια κορυφαία αναμέτρηση και ένα ματς από μικρότερη κατηγορία ή τουρνουά. Με αυτόν τον τρόπο, η σύγκριση στοιχηματικών εταιριών θα είναι ακόμα πιο πλήρης στο κομμάτι των αγορών. Επίσης, θα πρέπει να ελέγξετε αν προσφέρονται ειδικά στοιχήματα και μακροχρόνια bets, στοιχήματα για πολιτική και αλλα fun bets, όπως Βραβεία, Τηλεοπτικές σειρές.

Προσφορές*

Αν και δεν μπορούμε να πούμε πολλά σε αυτό το μέρος λόγω των κανονισμών της ΕΕΕΠ, αν μη τι άλλο πέραν από την προσφορά* για τα νέα μέλη, θα πρέπει να υπάρχουν μερικές επιπλέον προωθητικές ενέργειες στις στοιχηματικές εταιρίες, όπως 2 και κέρδισες*, επιπλέον ανταμοιβή για παρολί*ή ακόμα και ασφάλεια στα παρολί* μεταξύ άλλων. Φυσικά για να κάνετε αυτή τη σύγκριση στοιχηματικών σωστά, θα πρέπει να μπείτε στους λογαριασμούς σε κάθε εταιρία για να δείτε και όλες τις πληροφορίες που αφορούν τις προσφορές*, κυρίως τους όρους και τις προϋποθέσεις που τις περιβάλλουν.

Ταχύτητα Πληρωμών

Είναι πολύ σημαντικό να ξέρετε σε πόση ώρα από τη στιγμή που θα αιτηθείτε ανάληψη θα μπορέσετε να έχετε τα χρήματά σας διαθέσιμα. Σε πόση ώρα κάθε ένας από τους Bookmaker στέλνει τα κέρδη σας σε ανάληψη με κάρτα, με ηλεκτρονικά πορτοφόλια και με τραπεζικό έμβασμα; Φυσικά και όσο το δυνατόν ταχύτερα λαμβάνετε τα κέρδη σας, τόσο το καλύτερο.

Μέθοδοι συναλλαγών

Συνέχεια του από πάνω κομματιού της σύγκρισης στοιχηματικών είναι και το πόσες μέθοδοι υπάρχουν διαθέσιμες, όχι μόνο η ταχύτητα πληρωμών. Προσφέρονται τα βασικά συστήματα όπως είναι για παράδειγμα οι τραπεζικές μεταφορές και οι κάρτες; Είναι διαθέσιμα τα πιο γνωστά ηλεκτρονικά πορτοφόλια, όπως είναι η Skrill, το Viva Wallet, η Neteller, ακόμα και η Paypal; Και φυσικά, μπορείτε να καταθέσετε χρήματα μέσω της δημοφιλούς Paysafe; Όσο περισσότερες οι επιλογές που έχει ένας παίκτης στα χέρια του, τόσο το καλύτερο.

Εξυπηρέτηση Πελατών

Δεν θα πρέπει να δεχθείτε από τις στοιχηματικές εταιρίες τίποτα λιγότερο από τα να προσφέρουν Εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα. Οπότε στη σύγκριση bookmakers αν δείτε μία εταιρία η οποία δεν προσφέρει 24ωρη εξυπηρέτηση, προφανώς και θα πρέπει να πέσει πιο χαμηλά στην προτίμησή σας από τις άλλες. Από εκεί και πέρα είναι σημαντικός και ο αριθμός των διαθέσιμων καναλιών επικοινωνίας. Το Live chat είναι απαραίτητο, ομοίως και το email και από εκεί και πέρα αν προσφέρονται κανάλια όπως Τηλεφωνική Κλήση, Whatsapp, Viber κλο, τόσο το καλύτερο.

 Σελίδα / Mobile / App

Πόσο καλή, γρήγορη και εύχρηστη είναι η σελίδα της κάθε μιας εταιρίας που μπαίνει στη σύγκριση στοιχηματικών; Τόσο στο dekstop, όσο και στο mobile κομμάτι. Έχει… αργούς χρόνους loading και κολλήματα ή όλα τα παιχνίδια παίζουν εύκολα και χωρίς προβλήματα; Επίσης, προσφέρονται mobile apps; Προφανώς και προτιμούνται εκείνοι οι διαδικτυακοί πάροχοι που δίνουν στους παίκτες την ευκαιρία να κατεβάσουν αποκλειστικές εφαρμογές για Android και iOS.

Live Bettting

Πολύ σημαντικό προϊοντικό κομμάτι, μιας και ο περισσότερος κόσμος πλέον στρέφει περισσότερο το βλέμμα του στο Live betting, παρά στο pre match betting. Οπότε, ποια είναι η διαθεσιμότητα αναμετρήσεων και αθλημάτων εδώ; Πόσο εύκολο είναι να βρείτε τις αναμετρήσεις και τις αγορές; Ποιες είναι οι αποδόσεις που θα πάρετε και πόσο γρήγορα αλλάζουν οι αποδόσεις στη διάρκεια της αναμέτρησης; Επίσης θα πρέπει να δείτε αν προσφέρονται ζωντανά στατιστικά, τα οποία θα σας βοηθήσουν στην τελική απόφαση για το ποντάρισμά σας. 

Υπηρεσίες

Οι περισσότερες υπηρεσίες που θα βρείτε σε μια στοιχηματική είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το live betting, όπως είναι το live streaming, το cashout* και το Multiview. Αν προσφέρεται το cashout*, είναι διαθέσιμο μόνο στην κλασική του μορφή ή και σε αυτόματο και μερικό; Επίσης, μέχρι πότε παραμένει ανοικτό και ποια είναι η γκανιότα της κάθε εταιρίας; Στο Live streaming θα πρέπει να δείτε πόσες αναμετρήσεις προσφέρονται σε ζωντανό βίντεο και από πόσες κατηγορίες. Καλό είναι επίσης να υπάρχουν και μερικές άλλες υπηρεσίες, όπως τα Edit My Bet (αφαιρείτε και προσθέτετε ματς σε ένα δελτίο), Build A Bet (δημιουργείτε παρολί από την ίδια αναμέτρηση) και Ζήτα το κ Έγινε (όπου ζητάτε από τη στοιχηματική εταιρία μια δική σας αγορά που δεν υπάρχει διαθέσιμη).

Όρια

Τέλος σε αυτό το κομμάτι μέσα από τους όρους και προϋποθέσεις κάθε εταιρίας, θα πρέπει να δείτε ποια είναι η μίνιμουμ και μαξιμουμ κατάθεση και ανάληψη σε κάθε μέθοδο πληρωμής, αλλά και γενικά ανά ημέρα, μήνα κλπ; Ποιο είναι το μέγιστο δυνατό κέρδος ανα δελτίο;

Γιατί πρέπει να κάνω σύγκριση στοιχηματικών εταιριών;

Όπως σε κάθε τι στην αγορά, έτσι και στο κομμάτι του στοιχήματος, είναι όλα θέμα προσφοράς και ζήτησης. Η ζήτηση είναι δεδομένα μεγάλη από τους παίκτες, οπότε πρέπει να δούμε το τι προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες στις οποίες θα δώσουμε τα χρήματά μας. Κάνουμε μια επένδυση στην ουσία και αυτή η επένδυση θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο προσεγμένη και μελετημένη από όλες τις πλευρές για να έχουμε στο τέλος το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από αυτή. Οπότε επιβάλλεται να δούμε ποια στοιχηματική προελαύνει στα από πάνω στοιχεία για να την επιλέξουμε.

Βέβαια, για να μην είμαστε υπερβολικοί, δεν υπάρχει – όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως – διαδικτυακός πάροχος που να τα έχει όλα τέλεια και να τα δινει απλόχερα. Οπότε θα πρέπει εμείς ως παίκτες να δούμε τι από τα παραπάνω χρειαζόμαστε περισσότερο, με βάση τον τρόπο παιχνιδιού μας, για να πάρουμε την τελική μας απόφαση. Για παράδειγμα, προφανώς και θα πρέπει να πηγαίνουμε με γνώμονα τις καλύτερες δυνατές αποδόσεις και την τεράστια ποικιλία αγορών, αλλά τι να το κάνετε αν δεν μπορείτε να έχετε τα χρήματά σας διαθέσιμα σε ένα λογικό χρονικό πλαίσιο; Και αντίστοιχα καλό είναι το να υπάρχουν διαθέσιμες πολλές υπηρεσίες, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό, αν οι αποδόσεις είναι στα τάρταρα, η Εξυπηρέτηση Πελατών είναι ανύπαρκτη και ούτω καθεξής. Γενικά θα πρέπει να βρείτε τη δική σας ισορροπία, πάντα με βάση τα δικά σας θέλω και τον τρόπο παιχνιδιού σας.

Επίσης, ένας ακόμα καλός λόγος για να προβούμε σε σύγκριση στοιχηματικών, είναι για να τις πιέσουμε όλες να γίνουν ακόμα καλύτερες. Ο ανταγωνισμός είναι δριμύς και αν εμείς οι παίκτες δείχνουμε ότι προτιμούμε κάποιον bookmaker έναντι κάποιου άλλου για συγκεκριμένο λόγο, τότε ο δεύτερος έχει κάθε λόγο να αλλάξει τη στάση του και να προσπαθήσει να βελτιωθεί. Σε κάθε περίπτωση, στο τέλος εμείς οι παίκτες θα είμαστε κερδισμένοι.