🔥ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!🔥

Μέθοδοι πληρωμών - Ηλεκτρονικά πορτοφόλια

Μέθοδοι πληρωμών Στοιχηματικών. Τρόποι κατάθεσης και ανάληψης στις στοιχηματικές πλατφόρμες. Δείτε εδώ ποιές στοιχηματικές δέχονται κατάθεση και ανάληψη μέσω χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας VISA, Moneysafe, VIVA, Paypal, Skrill, Neteller, Ecopayz και Ukash, Mastercard και Paysafecard.

Αν υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο ξεχωρίζει το online στοίχημα, είναι οι ευκολίες που προσφέρει στους παίκτες ειδικά σε σχέση με τον άμεσο ανταγωνιστή του, το επίγειο στοίχημα. Μία από αυτές τις ανέσεις αφορά και την ευκολία με την οποία μπορούν οι παίκτες να «γεμίσουν» τον στοιχηματικό τους λογαριασμό, μιας και πλέον προσφέρεται η δυνατότητα συναλλαγής με αρκετές διαφορετικές μεθόδους πληρωμών σε bookmakers. Ειδικά με την εκτόξευση του ίντερνετ, άνοιξε η πόρτα για τον ερχομό ακόμα περισσότερων μέσων συναλλαγής, όπως είναι τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια, ενώ παράλληλα μίκρυνε το χρόνο αναμονής στις αναλήψεις ακόμα και στα κλασικότερα συστήματα, όπως είναι οι κάρτες και κυρίως οι τραπεζικές μεταφορές.

Στο κείμενο που ακολουθεί, θα έχετε τη δυνατότητα να μάθετε το πως έχει διαμορφωθεί το τοπίο αναφορικά με τις διαθέσιμες μεθόδους συναλλαγής σε sportsbooks, με ποιον τρόπο λειτουργούν και ποια είναι τα συνηθισμένα όρια σε ελάχιστη κατάθεση και ανάληψη. Παράλληλα, θα μπορέσετε να μάθετε ποια είναι τα ταχύτερα μέσα πληρωμής, αλλά και τι ακριβώς θα πρέπει να προσέξετε σε κάθε συναλλαγή σας.

Οι πιο δημοφιλείς τρόποι συναλλαγής σε στοιχηματικά σάιτ

Είναι ξεκάθαρο ότι οι πληρωμές μέσα από κάρτες και τραπεζικά εμβάσματα έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα. Τουλάχιστον πλέον οι χρόνοι που χρειάζονται για να ολοκληρωθούν οι συναλλαγές είναι μικρότερος. Αντίθετα, ξεπερασμένες είναι πλέον οι πληρωμές μέσα από τις υπηρεσίες αποστολής χρημάτων, όπως είναι η Westerm Union και αυτό οφείλεται στην άνοδο του ίντερνετ. Χάρη στο τελευταίο ωστόσο, προέκυψαν αρκετές μέθοδοι συναλλαγών που είναι βασισμένες στο διαδίκτυο και έχουν φτάσει στο σημείο να κινούν τεράστια ποσά σε καθημερινή βάση. Ο λόγος γι’ αυτό δεν είναι άλλος από την αμεσότητα που έχουν αυτές οι πληρωμές, τόσο στο κομμάτι της κατάθεσης, όσο και σε εκείνο της ανάληψης από sportsbook. Πάμε να δούμε όμως πιο αναλυτικά ποιοι είναι οι μέθοδοι πληρωμής στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες.

Τραπεζικό Έμβασμα

Συνεχίζει να είναι από τα κλασικότερα συστήματα πληρωμής σε bookmakers, ασφαλές, αξιόπιστο και πλέον και πιο γρήγορο από ότι ήταν. Ανάλογα με τη στοιχηματική εταιρία με την οποία συνεργάζεστε, μπορείτε να έχετε τα χρήματά σας από λίγες ώρες μετά το αίτημα ανάληψης, μέχρι και 3 εργάσιμες ημέρες μετά. Εξαιρετικά θετικό είναι επίσης ότι με την υπηρεσία Iris μπορείτε να λάβετε χρήματα ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο, σε όσους bookmaker υποστηρίζουν αυτή την υπηρεσία.

Κάρτες

Περίπου τα ίδια πράγματα που αναφέραμε στο Τραπεζικό Έμβασμα ισχύει και για τις κάρτες. Σίγουρα πλέον ο χρόνος αποπληρωμής είναι πολύ πιο γρήγορος, αλλά δεν πρόκειται να πέσετε κάτω από μία με δύο μέρες, με ορισμένες εξαιρέσεις φυσικά. Ωστόσο, πάλι προσφέρει ασφάλεια, αμεσότητα και άνεση στους παίκτες και γι’ αυτο το λόγο αποτελεί έναν από τους συνηθέστερους τρόπους πληρωμής.

Skrill/Νeteller 

Πρόκειται για δύο από τους δημοφιλέστερους τρόπους πληρωμής στους μπουκ. Η Skrill, πρώην Moneybookers, σας δίνει τη δυνατότητα με έναν μόνο λογαριασμό να στείλετε και να λάβετε χρήματα στην και από την αγαπημένη σας στοιχηματική εταιρεία μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, ενώ ακριβώς τα ίδια κάνει και η Neteller, αφού είναι e-wallets- μικρά αδελφάκια. Αμφότερες χωρίς χρέωση και στους δύο τύπους συναλλαγών, ενώ η ελάχιστη κατάθεση κυμαίνεται από 5€ έως 10€. Το κοινό τους είναι ότι βρίσκονται κάτω από την ίδια στέγη, εκείνη του ομίλου Paysafe.

Paysafecard

Είναι γνωστότερη για το voucher της και λιγότερο για το e-wallet της. Ο βασικότερος λόγος χρήσης της ήταν πάντα η αμεσότητα, χωρίς να χρειάζεται να βάλετε κάπου τα στοιχεία κάποιας κάρτας σας, ούτε υπήρχε η ανάγκη για ταυτοποίηση στοιχείων. Το τελευταίο έχει πλέον εξαλειφθεί βέβαια. Πλέον αν ανεβάσετε τα χρήματα στο e-wallet σας και θελήσετε στη συνέχεια να κάνετε ανάληψη, θα πρέπει να καταχωρήσετε τα στοιχεία της τράπεζας και να τα επαληθεύσετε. Η μίνιμουμ κατάθεση βρίσκεται στα 5€ με 10€, ενώ δεν υποστηρίζεται ανάληψη από τους bookmakers.

Viva Wallet/Viva Spots

Το ελληνικό e-wallet που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ή ως ενδιάμεσος κατάθεσης χρησιμοποιώντας την κάρτα σας, είτε ως κανονικό wallet στο οποίο θα «ανεβάσετε» χρήματα και θα κάνετε τις συναλλαγές σας όποτε θέλετε. Όπως και στην πρότερη περίπτωση, θα λάβετε τα χρήματά σας ταχύτατα, μέσα σε 2 με 3 ώρες και χωρίς κόστος. 

Paypal

Όπως και το Viva Wallet, έτσι και ο παγκόσμιος κολοσσός e-wallet της Paypal, λειτουργεί ως ενδιάμεσος πληρωμής, αλλά και ως ηλεκτρονικό πορτοφόλι. Με 5€ να είναι η ελάχιστη κατάθεση και 10€ η μίνιμουμ ανάληψη, πρόκειται για μία από τις πιο αγαπημένες και ασφαλείς επιλογές των παικτών.

Apple Pay

Το Apple Pay υποστηρίζεται από ελάχιστους διαδικτυακούς παρόχους τυχερών παιγνίων στη χωρα μας και στην ουσία αποτελεί έναν ενδιάμεσο πληρωμής στον οποίο θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την κάρτα σας. Η ελάχιστη κατάθεση ξεκινάει από τα 5€, ενώ δεν υποστηρίζεται ανάληψη.

Άλλοι τρόποι πληρωμής

Σε αυτή την κατηγορία βρίσκονται κατά κύριο λόγο τα Καταστήματα ΟΠΑΠ, μέσα από τα οποία μπορείτε να γεμίσετε τον λογαριασμό σας στο Pamestoixima.gr. H ελάχιστη κατάθεση είναι στο 1€, δεν υποστηρίζεται όμως ανάληψη με αυτή τη μέθοδο, θα πρέπει να τραβήξετε τα χρήματά σας σε τραπεζικό λογαριασμό.

Ποιες είναι οι ταχύτερες μέθοδοι συναλλαγής σε bookmakers;

Είναι ξεκάθαρο ότι το ίντερνετ και η έκταση που εκείνο έχει λάβει στη ζωή μας, έχει αλλάξει κατά πολύ και το κομμάτι των συναλλαγών. Πλέον οι περισσότερες μέθοδοι συναλλαγών εκμεταλλεύονται αυτόν τον παράγοντα, με αποτέλεσμα οι πληρωμές με κάρτες και μέσα από τραπεζικό έμβασμα μπορούν να ολοκληρωθούν μέσα σε μία μέρα, ή ακόμα και σε μερικές ώρες. Αν αναζητάμε ωστόσο τις γρηγορότερες πληρωμές, εκείνες είναι ξεκάθαρα μέσα από τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια τύπου Skrill, Neteller, Paypal, Viva Wallet, μιας και οι συναλλαγές με αυτά μπορούν να ολοκληρωθούν μέσα σε 2 με 4 ώρες.

Τι να προσέξω στις συναλλαγές με διαφορετικές μεθόδους πληρωμής σε sportsbook;

Πριν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε κάποια συγκεκριμένη μέθοδο πληρωμής σε sportbook, καλό θα ήταν να ελέγξετε ορισμένες βασικές λεπτομέρειες, οι οποίες εν τέλει θα σας κάνουν να αποφασίσετε να αξίζει να χρησιμοποιήσετε εκείνο το σύστημα πληρωμής.

Όρια συναλλαγών από τους τρόπους πληρωμής

Θα πρέπει λοιπόν να δείτε ποιο είναι το μέγιστο ποσό που μπορείτε να καταθέσετε και να λάβετε χρησιμοποιώντας κάποια από τις μεθόδους πληρωμης. Μπορεί κάποια στοιχηματική εταιρία να επιτρέπει να τραβήξετε πολύ μεγαλύτερο ποσό σε καθημερινή ή μηνιαία βάση, αλλά η μέθοδος συναλλαγής που έχετε επιλέξει να μην μπορεί να υποστηρίξει αυτό το ποσό. Ξεκάθαρα λοιπόν θα πρέπει να αλλάξετε επιλογή σε αυτή την περίπτωση.

Όρια συναλλαγών στους bookmakers

Μπορεί φυσικά να συμβεί και το αντίθετο, να έχετε τη δυνατότητα μέσω ενός συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής, όπως είναι για παράδειγμα οι τραπεζικές συναλλαγές, να βγάλετε ένα αρκετά μεγάλο ποσό, αλλά να μην σας επιτρέπει η στοιχηματική εταιρία σας να κάνετε μια τέτοια ανάληψη, είτε σε ημερήσιο, είτε σε εβδομαδιαίο, είτε σε μηνιαία βάση. Μην ξεχνάτε να ελέγχετε τους όρους και προϋποθέσεις σε κάθε bookmaker.

Ταχύτητα Ανάληψης

Προφανώς και αν θέλετε να λάβετε τα χρήματά σας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, θα πρέπει να επιλέξετε ένα σύστημα πληρωμής το οποίο έχει ως βάση του το ίντερνετ, όπως τα e-wallets. Μέσα σε 3-4 ώρες θα έχετε τα χρήματά σας διαθέσιμα. Αν από την άλλη πλευρά θέλετε… διαφάνεια και σταθερότητα, θα πάτε σε τρόπους συναλλαγής όπως οι κάρτες και το τραπεζικό έμβασμα, εκεί όμως οι χρόνοι αποπληρωμής είναι μεγαλύτεροι.

Πιθανές χρεώσεις

Για παράδειγμα στη Fonbet οι παίκτες καλούνται να πληρώσουν σταθερά 0,30€ ανεξάρτητα από το ποσό το οποίο θα καταθέσουν μέσα από Τραπεζικό Έμβασμα. Είναι ένας καλός λόγος για να μας απομακρύνει από την σκέψη του να κάνουμε κατάθεση μέσω τράπεζας και να πάμε μέσω κάποιου e-wallet ή κάρτας.