🔥ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!🔥

Αγγλία – Ουκρανία προγνωστικά: Να το φέρει στον ρυθμό της

Avatar photo
Δημήτρης Οικονόμου στις 26 Μαρτίου, 2023
Αγγλία - Ουκρανία προγνωστικά

Καλημέρα φίλοι μου. Μία διαφορετική Κυριακή θα συναντήσουμε σήμερα καθώς οι υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων έχουν περιορίσει τις στοιχηματικές επιλογές που βρίσκουμε στο πρόγραμμα, αν και η εκκίνηση των προκριματικών του Euro κρίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα καθώς όπως φαίνεται θα βρίσκουμε σημεία για να μας απασχολούν. Πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε παρακάτω.

ΑΓΓΛΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Αγγλία - Ουκρανία στοίχημα

Η αναμέτρηση Αγγλία – Ουκρανία θα με απασχολήσει σήμερα, με τους γηπεδούχους να είναι αυτοί που με το νικηφόρο 1-2 στην Ιταλία έκαναν εντύπωση στην πρεμιέρα των ομίλων. Μεγάλη ημέρα για τον Κέιν που βρίσκεται και με την βούλα στην κορυφή των σκόρερ της εθνικής, ενώ η ομάδα τόσο από πίσω όσο και δίπλα στον Άγγλο φορ μοιάζει περισσότερο με καλοκουρδισμένη μηχανή. Σε εξαιρετική κατάσταση ο Μπέλιγχαμ, ορεξάτος ο Σακά, ενώ ακόμα και αμυντικά παρά το γεγονός πως δέχτηκε πίεση στο δεύτερο ημίχρονο πλην του γκολ, διαχειρίστηκε εξαιρετική την ορμή των Ιταλών. Ξεκάθαρος στόχος είναι να βρεθεί όσο πιο γρήγορα στην τελική φάση με τον Σάουθγκειτ να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση βλέποντας την ομάδα να ξεκινάει με διάθεση για ωραία μπάλα και φυσικά κερδοφόρα αποτελέσματα. Μπροστά στο κοινό της επιθυμεί να χαρίσει μία παράσταση σκοράροντας και φυσικά τα φώτα θα βρίσκονται πάνω στον Κέιν που έδειξε και στην πρεμιέρα να βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

💣ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!🎁

Ετοιμάζεται για την δική της πρεμιέρα στο γκρουπ η Ουκρανία που μπαίνει στα προκριματικά με στόχο να κάνει ζημιά σε ένα από τα δύο μεγάλα φαβορί μπας και καταφέρει να κλέψει έτσι την πρόκριση για τα τελικά του Euro. Δεδομένα ο πόλεμος επηρέασε την ομάδα, όμως ταυτόχρονα έδωσε έξτρα κίνητρο στους παίκτες να αγωνιστούν με μεγαλύτερη διάθεση για τα εθνικά χρώματα. Υπάρχει ποιότητα με τους Μαλινόβσκι, Μούντρικ, Ζιντσένκο να ηγούνται όμως κακά τα ψέματα στο σημερινό παιχνίδι η αμυντική της συνέπεια είναι αυτή που θα κρίνει πολλά καθώς αναμένεται να δεχτεί μπόλικη πίεση. Η Αγγλία ξεκίνησε με το δεξί απέναντι στην Ιταλία όμως τώρα καλείται να εξαργυρώσει αυτό το μεγάλο διπλό και ταυτόχρονα με τρίποντο απόψε θα αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης από τον Μάρτιο σε σχέση με τους άλλους διεκδικητές του γκρουπ. Αναμένω πολλά τρεξίματα από τους γηπεδούχους, διάθεση για πολλά γκολ και φυσικά τον Κειν να πρωταγωνιστεί. Η Ουκρανία δεν έχει άσχημη ομάδα, όμως η δική της εκκίνηση γίνεται στην δυσκολότερη έδρα τους γκρουπ. Combo bet με την επιλογή 1 & over 2,5 να πληρώνει στον stoiximan 1.75.

Εκτός από το live παιχνίδι στο Τwitter του Betcosmos, μεγάλο βάρος πέφτει και στο κανάλι telegram του Betcosmos, εκεί που υπάρχει κατανομή επιλογών με τα units ώστε ο παίκτης / ακόλουθος να αντιλαμβάνεται ακόμα περισσότερο τη δυναμική ενός σημείου. Πατήστε join και μη χάνετε σημείο.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2024 - 26/03/2023 7:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2024 - 26/03/2023 7:00 μμ ΑΓΓΛΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ 1 & OVER 2,5 1.75