🔥ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!🔥

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου προγνωστικά: Νικάει ή χαιρετάει

Avatar photo
Γιάννης Χατζηνικολάου στις 8 Μαΐου, 2024
τούχελ

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου στο πλαίσιο της δεύτερης μεταξύ τους αναμέτρησης για τα ημιτελικά του Champions League, σε μία αναμέτρηση που προβλέπεται να μας χαρίσει πολύ θέαμα και πάρα πολλές συγκινήσεις. 

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου στοίχημα

mp;eligxam

Οι «μερένχες» μετά την καταπληκτική πρόκριση που πήραν κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, κατάφεραν να φύγουν αλόβητοι και μέσα από την «Αλιάνζ Αρένα», παίρνοντας μία πολύτιμη ισοπαλία 2-2 που τους κρατάει ζωντανούς στο κυνήγι του τελικού. 

Την ίδια ώρα, η Μπάγερν δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή της στην αναμέτρηση, αλλά ούτε και να διαχειριστεί το προβάδισμά της και έτσι έχασε μία τεράστια ευκαιρία να ταξιδέψει στη Μαδρίτη έχοντας ένα υπέρ της σκορ. 

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Θεωρώ ότι η ομάδα του Τόμας Τούχελ θα μπει με την ίδια κατεύθυνση στο παιχνίδι. Θα πάρει την μπάλα και θα χτυπάει ασταμάτητα την Ρεάλ, αφήνοντας παράλληλα έναν χαφ πάντα πίσω, για να μπορέσει να ελέγξει όσο το δυνατόν περισσότερο τις επελάσεις του Βινίσιους. 

Σε γενικές γραμμές πιστεύω πως το συγκεκριμένο ζευγάρι έχει πάρα πολλά κοινά με το Ρεάλ-Σίτι. Τότε η πρώτη αναμέτρηση είχε λήξει 3-3, με τον επαναληπτικό να λήγει επίσης ισόπαλος.

Το ίδιο πιστεύω πως θα γίνει και σήμερα, με τη μόνη διαφορά ότι οι Βαυαροί θα είναι αυτοί που θα χαμογελάσουν στο τέλος. Έτσι, η επιλογή μας για σήμερα είναι του Μπάγερν Μονάχου πρόκριση στην παράταση σε απόδοση 15.50 στη Stoiximan.

Τα πάντα για το live καζίνο στο νέο SLOT.gr

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - 08/05/2024 10:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - 08/05/2024 10:00 μμ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ Μπάγερν Μονάχου πρόκριση στην παράταση 15.50