🔥ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!🔥

ΚΠΡ – Λιντς προγνωστικά: Στο κυνήγι της απευθείας ανόδου

Avatar photo
Γιάννης Χατζηνικολάου στις 26 Απριλίου, 2024
leeds

Η, σχεδόν, βαθμολογικά αδιάφορη ΚΠΡ υποδέχεται τη Λιντς στο πλαίσιο της 45ης αγωνιστικής της Championship, με τα «παγώνια» να θέλουν μόνο τη νίκη για να μείνουν ζωντανά στο κυνήγι της απευθείας ανόδου.

ΚΠΡ – Λιντς στοίχημα

QPR

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται αυτή την ώρα στη 18η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο χειρότερο για αυτούς σενάριο όπου Μπέρμιγχαμ, Μπλακμπερν, Σέφιλντ Γουένσντεϊ και Πλίμουθ κάνουν δύο νίκες στις τελευταίες δύο αγωνιστικές, χρειάζονται μόλις τρεις βαθμούς για να κλειδώσουν την παραμονή τους στην κατηγορία. 

Παράλληλα, έρχονται από μια πολύ σημαντική νίκη κόντρα στη Πρέστον με σκορ 1-0, με την οποία οι «Super Hoops» κατάφεραν να σπάσουν το αρνητικό σερί τριών αγώνων χωρίς νίκη που έτρεχαν.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Την ίδια ώρα, η Λιντς βρίσκεται στη 2η θέση, μόλις στο -4 από την πρωτοπόρο Λέστερ και στο +1 από τη 3η Ίπσουιτς -έχει ένα παιχνίδι λιγότερο- και θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους την απευθείας άνοδο, συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησαν κόντρα στη Μίντλεσμπρο. 

Θεωρώ πως η αναμέτρηση θα έχει τον ίδιο ρυθμό με το τελευταία ματς των «παγωνιών». Δηλαδή θα δούμε την μπάλα πάνω κάτω, πολλές φάσεις και αρκετά γκολ. Με δεδομένο ότι η Λιντς είναι ανώτερη αγωνιστικά η σημερινή μας επιλογή είναι το 2+Over 2,5 το οποίο βρίσκεται σε απόδοση 2.07 στη Stoiximan.

Τα πάντα για το live καζίνο στο νέο SLOT.gr

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ - 26/04/2024 10:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ - 26/04/2024 10:00 μμ ΚΠΡ ΛΙΝΤΣ 2+OVER 2,5 2.07