🔥ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!🔥

Παναθηναϊκός – Μακάμπι προγνωστικά: Χωρίς ίχνος φόβου

Avatar photo
Γιάννης Χατζηνικολάου στις 23 Απριλίου, 2024
pao - maccabi

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο κατάμεστο ΟΑΚΑ τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο πλαίσιο της πρώτης μεταξύ τους αναμέτρησης στα play-off της Euroleague, με φόντο φυσικά το μεγάλο εισιτήριο για το Βερολίνο και το Final-4 της διοργάνωσης.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι στοίχημα

Οι «πράσινοι» κάνοντας το 5/5 στις τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας κατάφεραν να πάρουν τη δεύτερη θέση της κατάταξης και πλέον θέλουν να εκμεταλλευτούν το πλεονέκτημα έδρας που εξασφάλισαν.  

Ο Εργκίν Αταμάν, είδε τον Τζέριαν Γκραντ να επιστρέφει στις προπονήσεις σε φουλ ρυθμούς και έτσι πλέον ο Τούρκος τεχνικός θα έχει όλα τα βέλη στη φαρέτρα του. 

Οι Ισραηλινοί από τη μεριά τους ταξιδεύουν στην Αθήνα με την ψυχολογία στα ύψη, καθώς στην διαδικασία των play-in της Euroleague συνέτριψε την Μπασκόνια με σκορ 113-85 παίρνοντας το εισιτήριο για τα play-off.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Ο Όντεν Κάτας στις δηλώσεις του στη media day φανέρωσε την ψυχολογία και τη διάθεση που υπάρχει στα αποδυτήρια της ομάδας, δηλώνοντας πως παρά το γεγονός ότι οι «πράσινοι» είναι φαβορί, οι παίκτες του δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα.

Θεωρώ πως η απειρία της πλειοψηφίας των παικτών του Παναθηναϊκού σε κρίσιμους αγώνες της Euroleague, είναι πάρα πολύ πιθανό να παίξει καθοριστικό ρόλο στο ποιος θα πάει τις πρώτες αναμετρήσεις της σειράς. Γιατί η αλήθεια είναι ότι η ομάδα του Αταμάν είναι κλάσεις ανώτερη από τη Μακάμπι. Οι δύο σημερινές μας επιλογές λοιπόν από το Παναθηναϊκός – Μακάμπι είναι το 2(+3,5) το οποίο βρίσκεται αυτή την ώρα σε απόδοση 2.45 και το Λορέντζο Μπράουν Over 6,5 ασίστ το οποίο βρίσκεται σε απόδοση 2.15 στη Stoiximan.

Τα πάντα για το live καζίνο στο νέο SLOT.gr

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΙΟΥΡΟΛΙΓΚ - 23/04/2024 8:30 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΓΙΟΥΡΟΛΙΓΚ - 23/04/2024 8:30 μμ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΑΚΑΜΠΙ 2(+3,5) 2.45
ΓΙΟΥΡΟΛΙΓΚ - 23/04/2024 8:30 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΓΙΟΥΡΟΛΙΓΚ - 23/04/2024 8:30 μμ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΑΚΑΜΠΙ ΜΠΡΑΟΥΝ OVER 6,5 ΑΣΙΣΤ 2.15