🔥ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!🔥

Ολυμπιακός U19 – Mίλαν U19 προγνωστικά: Μικρά δωμάτια και όνειρα τεράστια…

Avatar photo
Γιάννης Χατζηνικολάου στις 22 Απριλίου, 2024
ολυμπιακός U19

Μπορεί στο σημερινό πρόγραμμα να δεσπόζει το μεγάλο ντέρμπι της Serie A, Μίλαν – Ίντερ, ωστόσο θεωρώ πως οι οπαδοί της Μίλαν θα έχουν το βλέμμα τους στραμμένο αλλού. Ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε, καθώς η U19 των Μιλανέζων παίζει στον τελικό του Youth League. 

Την ίδια ώρα υπάρχουν κάτι πιτσιρικάδες στη Νιόν που είναι έτοιμοι να γράψουν τα ονόματά τους με χρυσά γράμματα στο βιβλίο της ιστορίας του Ολυμπιακού, αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ολυμπιακός U19 – Mίλαν U19 στοίχημα

ολυμπιακός u19

Ο Ολυμπιακός U19 έπειτα από την εξαιρετική πορεία που κατέγραψε στο Youth League, αποκλείοντας κατά σειρά τις Λέτσε U19, Καμπάλα U19, Λανς U19, Ίντερ U19, Μπάγερν U19 και Ναντ U19, είναι έτοιμος κόντρα στη Μίλαν να αγγίξει το θαύμα. 

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος έχει καταφέρει παίρνοντας το «υλικό» των ακαδημιών των «ερυθρολεύκων» να φτιάξει ένα σύνολο το οποίο αυτή τη στιγμή έχει εντυπωσιάσει όλη την Ευρώπη. Όχι μόνο επειδή βρίσκεται στον τελικό του Youth League, αλλά κυρίως λόγω της προσήλωσης που δείχνουν οι παίκτες της ομάδας στο πλάνο του προπονητή, λόγω της μαχητικότητας τους και λόγω του πολύ μεγάλου ταλέντου που διαθέτουν.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Την ίδια ώρα, η Μίλαν U19 είναι χωρίς αμφιβολία το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, καθώς είναι μια ομάδα η οποία διαθέτει τεράστιο ταλέντο και πάρα πολλές επιθετικές αρετές, ωστόσο όπως είδαμε και στα τελευταία παιχνίδια που έδωσε στη διοργάνωση, έχει αρκετά αμυντικά κενά.

Εκεί ακριβώς πιστεύω θα χτυπήσει και ο Ολυμπιακός U19. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταφέρει να αποκλείσουν μες την δυνατή ανασταλτική τους λειτουργία πολλές ομάδες που είχαν τον τίτλο του φαβορί πριν την έναρξη. Το ίδιο πιστεύω πως θα συμβεί και σήμερα. Θεωρώ πως οι παίκτες του Συλαϊδόπουλου έχουν «άστρο» και αυτό θα λάμψει ξανά σήμερα. Η κατάκτηση του τροπαίου από τους μικρούς του Ολυμπιακού βρίσκεται σε απόδοση 2.95 στη Stoiximan.

Τα πάντα για το live καζίνο στο νέο SLOT.gr

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΙΟΥΘ ΛΙΓΚ - 22/04/2024 7:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΓΙΟΥΘ ΛΙΓΚ - 22/04/2024 7:00 μμ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ U19 ΜΙΛΑΝ U19 ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ U19 2.95