🔥ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!🔥

Αταλάντα – Λίβερπουλ προγνωστικά: Από την Πόλη, στο Μερσεϊσάιντ και από εκεί στο Μπέργκαμο

Avatar photo
Γιάννης Χατζηνικολάου στις 18 Απριλίου, 2024
λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ ταξιδεύει στο Μπέργκαμο έχοντας το πολύ δύσκολο έργο να ανατρέψει το εις βάρος της 3-0 της πρώτης αναμέτρησης κόντρα στην Αταλάντα. Από την μεριά τους οι «μπεργκαμάσκι» έκαναν εξαιρετική δουλειά μέσα στο «Άνφιλντ» και το μόνο που μένει είναι να διαχειριστούν το πολύ μεγάλο προβάδισμά τους, για να φτάσουν στη φάση των ημιτελικών.

Αταλάντα – Λίβερπουλ στοίχημα

λίβερπουλ - αταλάντα

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είναι φανερό ότι βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε αγωνιστική κρίση, γεγονός που φανερώνεται και από το ότι μετράει τρεις σερί αναμετρήσεις χωρίς νίκη. Στην πρώτη αναμέτρηση κόντρα στην Αταλάντα οι «reds» δεν ήταν τόσο κακοί όσο μας κάνει να νομίζουμε το τελικό σκορ, έχοντας μάλιστα 2.60 xG και 70% κατοχή. Αυτά βέβαια παίζουν πολύ μικρό ρόλο εάν μια ομάδα δε μπορεί να μετουσιώσει την υπεροχή της σε γκολ, όπως ακριβώς δηλαδή συνέβη με τη Λίβερπουλ. Όπως είχε πει και ο μεγάλος Μουρίνιο, αυτοί πήραν την μπάλα και εμείς την νίκη.

Από την άλλη μεριά, η Αταλάντα κάνοντας ένα από τα καλύτερα ευρωπαϊκά της παιχνίδια, άλωσε το «Άνφιλντ», με τις πολλές φάσεις που δημιούργησε και πήρε ένα τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης. Οι «μπεργκαμάσκι» κατάφεραν να ολοκληρώσουν το ματς με 3.22 xG, αλλά το πιο σημαντικό πράγμα που έκανε στον αγωνιστικό χώρο ήταν ότι κατάφερε να αποσυντονίσει την Λίβερπουλ και να… της πάρει τον αέρα.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Όπως ξέρουμε όλοι αν μια ομάδα μπορεί να ανατρέψει αυτό το σκορ, αυτή είναι η Λίβερπουλ και αυτό δεν χωράει αμφισβήτησης. Από την «Πόλη» και το ματς κόντρα στη τεράστια Μίλαν, μέχρι το Λίβερπουλ και την τεράστια ανατροπή ενάντια στη Ντόρτμουντ. 

Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την ιστορία και κυρίως δεν μπορούμε να ξεγράψουμε τη Λίβερπουλ. Όπως και να είναι, σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεται. Αυτό δεν τον λέω εγώ, το έχει δείξει η ιστορία. Η σημερινή επιλογή μας λοιπόν είναι το να προκριθεί η Λίβερπουλ στην παράταση, επιλογή η οποία βρίσκεται αυτή την ώρα σε απόδοση 16.00 στη Novibet.

Τα πάντα για το live καζίνο στο νέο SLOT.gr

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ - 18/04/2024 10:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ - 18/04/2024 10:00 μμ ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ 16.00