🔥ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!🔥

Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστικά: Πώς να πας κόντρα στη ροή;

Avatar photo
Γιάννης Χατζηνικολάου στις 17 Απριλίου, 2024
real-city

Χωρίς καμία αμφιβολία Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης στη πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στο πλαίσιο της φάσης των «8» του Champions League, μας προσέφεραν ένα παιχνίδι που εύκολα συγκαταλέγεται στα καλύτερα της διοργάνωσης.

Σήμερα οι «πολίτες» υποδέχονται τους «μερένχες» με στόχο να καθαρίσουν την δουλειά από νωρίς, να μην πιαστούν μια ακόμα φορά στον ύπνο και φυσικά να προκριθούν στα ημιτελικά. Την ίδια ώρα, η Ρεάλ είναι έτοιμη να διεκδικήσει ότι περισσότερο μπορεί, βγάζοντας τον χαρακτήρα που έχει μια «βασίλισσα» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, κόντρα σε μια ομάδα που αντικειμενικά είναι ανώτερη.

Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης στοίχημα

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα στην πρώτη αναμέτρηση κόντρα στην Ρεάλ μπορεί να προηγήθηκε νωρίς στο σκορ, ωστόσο οι «μερένχες», σαν καλοκουρδισμένη μηχανή από τον μηχανικό Κάρλο Αντσελότι, μέσα σε λίγα λεπτά ανέτρεψε το ματς, όσο ακόμα οι «πολίτες» πανηγύριζαν.

Ο Αντσελότι ξέρει πολύ καλά την δυναμική της αντιπάλου του, γεγονός που φάνηκε και από το πως κατεύθυνε την ομάδα του. Ξέροντας πως δεν μπορεί να ακολουθήσει τον γρήγορο ρυθμό της Σίτι επέλεξε να βάλει τις γραμμές της Ρεάλ πιο πίσω στο γήπεδο και είπε σε Βινίσιους και Ροντρίγκο «τρέχτε» και αυτό έκαναν. Μάλιστα, το έκαναν με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία καθώς η Ρεάλ βρήκε με αυτό τον τρόπο δύο γκολ και πολλές φάσεις.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Όσο κι αν πιστεύω πως η Μάντσεστερ Σίτι είναι πολύ ανώτερη αγωνιστικά από τη Ρεάλ, θεωρώ πως η φανέλα των «μερένχες» είναι πάρα πολύ βαριά για να αποκλειστεί με κατεβασμένα τα χέρια. Θεωρώ πως με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο το ματς θα πάει στη παράταση, αλλά μέχρι να έρθει εκείνη η ώρα θα δούμε μια ακόμα αναμέτρηση με πολλές φάσεις και πολλά γκολ. Σήμερα λοιπόν θα ποντάρουμε στο combo Χ+Over 3,5 το οποίο βρίσκεται αυτή την ώρα σε απόδοση 11.25 στη Stoiximan.

Τα πάντα για το live καζίνο στο νέο SLOT.gr

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - 17/04/2024 10:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - 17/04/2024 10:00 μμ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Χ+OVER 3,5 11.25