🔥ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!🔥

Παρτιζάν – Ολυμπιακός προγνωστικά: Αντιμετωπίζει δυσκολίες στο Βελιγράδι

Avatar photo
Γιώργος Μέης στις 28 Μαρτίου, 2024
Παρτιζάν - Ολυμπιακός στοίχημα

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση της Ευρωλίγκας, με την 32η αγωνιστική της διοργάνωσης να ορίζει αρκετά δεδομένα στη βαθμολογία. Εμείς θα ασχοληθούμε με το ματς του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Παρτιζάν, στο Βελιγράδι.

Παρτιζάν – Ολυμπιακός στοίχημα

Οι Πειραιώτες αγχώθηκαν αλλά επικράτησαν εν τέλει, απέναντι στην προτελευταία της βαθμολογίας Βιλερμπάν. Πρωταγωνιστής στη νίκη τους με σκορ 80-64 ήταν ο Άλεκ Πίτερς, ο οποίος τελείωσε με 17 πόντους και 6 ριμπάουντ στον αγώνα. Δεύτερος σκόρερ να είναι ο Μουστάφα Φαλ με 12 πόντους και 6 ριμπάουντ. Ο Πετρούσεφ ξεκίνησε πολύ δυνατά στο παιχνίδι σκοράροντας 8 πόντους, αλλά υπέστη οστικό οίδημα στο γόνατο και θα απουσιάσει τουλάχιστον για τις δύο επόμενες εβδομάδες. Ο Ολυμπιακός αυτή την στιγμή ισοβαθμεί στην 5η θέση της βαθμολογίας με την Φενερμπαχτσέ, με ρεκόρ 18-13. Μετά από την χθεσινή νίκη της Μακάμπι, η νίκη έχει γίνει μονόδρομος ώστε να μην ισοβαθμήσει η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στην με τους Ισραηλινούς και κινδυνέψει με είσοδο στα πλέι ιν.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Παρτιζάν - Ολυμπιακός προγνωστικά

Οι Σέρβοι δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμα την θέση τους στα πλέι ιν και δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες βαθμών. Μετά από την τελευταία ήττα τους στο Βελιγράδι από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης, έφτασαν στις 17 ήττες ενώ παράλληλα έχουν 14 νίκες. Έτσι, ισοβαθμούν στη 10η θέση της βαθμολογίας με τις Αρμάνι Μιλάνο, Εφές και Βαλένθια. Στο ματς με τους Ισπανούς, επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις ο Φρανκ Καμίνσκι. Ο Αμερικάνος σκόραρε 19 πόντους και πήρε 4 ριμπάουντ και ήταν ο mvp της Παρτιζάν. Από 16 πόντους συμπλήρωσαν οι Νάναλι και Πάντερ, ενώ στους 10 σταμάτησε ο Αλέξα Αβράμοβιτς. Μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, ακολουθούν παιχνίδια στη Γερμανία με την Άλμπα Βερολίνου και στο Βελιγράδι με την Βαλένθια.

Στοιχηματικά, θα επιλέξουμε τον άσο των Σέρβων σε συνδυασμό με under 158.5 πόντους στον αγώνα, με απόδοση 3.25 στην Stoiximan.

Τα πάντα για το live καζίνο στο νέο SLOT.gr

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ - 28/03/2024 9:30 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ - 28/03/2024 9:30 μμ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1+UNDER 158.5 3.25