🔥ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!🔥
Το ματς της ημέρας - Στοίχημα

Euroleague ανάλυση αγωνιστικής: Ντέρμπι κορυφής στη Μόσχα

Cska FenerΜε 4 σημαντικά παιχνίδια συνεχίζεται η δεύτερη ημέρα της “διαβολοεβδομάδας” της Euroleague.

Στη Μόσχα, η ΤΣΣΚΑ υποδέχεται τη Φενέρ στις 19:00, με στόχο τη νίκη ώστε να κλειδώσει την πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Δύο ώρες αργότερα, στις 21:00, Η Μπάγερν Μονάχου μετά την ήττα στο ΣΕΦ, υποδέχεται την Μπαρτσελόνα και θέλει μόνο νίκη για να διατηρήσει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Την ίδια ώρα, η Εφές, μετά την οριακή ήττα που υπέστη από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, καλείται να δοκιμάσει τις δυνάμεις της απέναντι στην Μπούντουτσνοστ, στην πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου, Ποντγκόριτσα.

Η βραδιά κλείνει βέβαια με τον Ολυμπιακό, που στοχεύει σε δεύτερη συνεχόμενη νίκη, αυτήν τη φορά με αντίπαλο τη Γκραν Κανάρια, στην Ισπανία. Τι και αν έλειπε από το ενεργό δυναμικό της ομάδας, ο αρχηγός Βασίλης Σπανούλης. Οι ερυθρόλευκοι εμφανίστηκαν αποφασισμένοι από το ξεκίνημα και έδωσαν συνέχεια στην καλή τους εικόνα μέχρι το τέλος. Τώρα, καλούνται να σφραγίσουν τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Όσο πλησιάζει το τέλος της κανονικής περιόδου της Euroleague, τόσο αυξάνεται η αγωνία και οι στοιχηματικές ευκαιρίες. Διαβάστε στον αναλυτικό οδηγό μας πως μπορείτε να τις αξιοποιήσετε.

 

 

 

 

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Φενέρ

Με σύγκρουση «γιγάντων» συστήνεται η Euroleague στο αποψινό κουπόνι. Η ΤΣΣΚΑ υποδέχεται τη Φενέρ και θέλει νίκη για να κυνηγήσει την πρωτιά. Οι μπουκ χρίζουν φαβορί τους γηπεδούχους και η απόδοση του άσου βρίσκεται στο 1,40. Πολύ «φτωχό» για τέτοιο παιχνίδι και για να μας τραβήξει το ενδιαφέρον.

Το «Over 159.5» στο 1,50, επίσης «φτωχό». Βρίσκουμε αξία στο «Over 169.5» με απόδοση διπλασιασμού. Με αυτή τη λογική, βρίσκουμε αξία και στο σετ «171 – 180 πόντοι» που εκτιμάται στο 4,50.

Αφού μιλάμε για τους πρωτοπόρους όμως, σε ένα σημαντικό ματς, αξίζει να δούμε και την μάλλον δύσκολη, αλλά όχι απίθανη περίπτωση της παράτασης, που βρίσκεται στο 13,00. Δύο ακόμη επιλογές με αξία είναι το «Περιθώριο νίκης ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1-5 πόντοι» και «Περιθώριο νίκης Φενέρ 1-5 πόντοι» με αποδόσεις 4,20 και 5,50, αντίστοιχα. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει αρκετές πιθανότητες να κριθεί στο νήμα. Άλλωστε και η ΤΣΣΚΑ δυσκολεύεται το τελευταίο διάστημα να χτίσει μεγάλη διαφορά, οπότε λογικά θα εμφανιστεί προσεκτική, έχοντας στο μυαλό της να μην αφήσει τους Τούρκους να πάρουν μεγάλη διαφορά στο παιχνίδι.

Στις επιλογές χάντικαπ, βρίσκουμε σε απόδοση 2,05 την επιλογή «Φενέρ +4.5» και δεν μπορούμε να το αγνοήσουμε. Επίσης, η επιλογή «1η περίοδος Under 40.5 πόντους» με απόδοση διπλασιασμού αποτελεί ένα ακόμη πιθανό ενδεχόμενο, καθώς προκύπτει από τους τελευταίους αγώνες και των δύο ομάδων.

Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα

Η νίκη είναι μονόδρομος για τους Γερμανούς, αν θέλουν να συνεχίσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο άσος βρίσκεται στο 2,40. Αρκετά καλή τιμή, σε σύγκριση με το διπλό του 1,50, το οποίο είναι πολύ χαμηλά για να μας τραβήξει το ενδιαφέρον. Το ίδιο ισχύει και για το «Over 153.5», με απόδοση 1,62. Στα «Over/Under» της αναμέτρησης, αυτό που έχει μεγάλη αξία, είναι το «Over 159.5» με τιμή 2,05, το οποίο μπορεί πολύ εύκολα να επαληθευτεί, αφού και οι δύο ομάδες αποδίδουν επιθετικό μπάσκετ.

Οι δύο ομάδες σκοράρουν κατά μέσο όρο, 78,7 πόντους. Είναι τόσο απίθανο να γίνει η υπέρβαση απόψε και να δούμε «περισσότερους από 181 πόντους»; Δεν αξίζει την προσοχή μας στο υψηλό 8,25; Αν δεν επαληθευτεί βέβαια, δε σημαίνει πως δεν θα φτάσουν το μέσο όρο τους. Μπορούμε να επιλέξουμε μία από τις επιλογές «Over 77.5 πόντους η Μπάγερν Μονάχου» με απόδοση 1,85 ή «Over 79.5 πόντους η Μπαρτσελόνα» με απόδοση 1,75. Πολύ πιθανά σενάρια και τα δύο.

Μπούντουτσνοστ – Εφές

Οι Τούρκοι ηττήθηκαν οριακά (78-80) στη Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ και τώρα χρειάζονται τη νίκη για να διατηρηθούν εντός της τετράδας. Μπορούν να το κάνουν απέναντι στην Μπούντουτσνοστ και θα το επιδιώξουν. Πολύ λογικά το διπλό βρίσκεται στο 1,28. Δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους να είναι μακράν καλύτερο σύνολο. Ο άσος στο 3,75 είναι σχεδόν «αστείος», αφού είναι αρκετά χαμηλά και δεν αξίζει το ρίσκο, ακόμη και αν στο τέλος επαληθευτεί.

Δεν αποκλείεται επίσης, να δούμε νίκη της Εφές με μεγάλη διαφορά πόντων. Το  «Over 166.5», με τιμή 3,45, είναι αρκετά δελεαστικό, όπως και το «Over 262.5» στο 2,05, για τους λιγότερο… τολμηρούς.

Μια πιθανή έκβαση του αγώνα, μπορεί να είναι η Εφές να κερδίσει με διαφορά «11-15 πόντων». Δίνεται σε απόδοση πενταπλασιασμού.

Στα χάντικαπ ωστόσο δεν βρίσκουμε πολλές αξιόλογες επιλογές, παρά μόνο αν κοιτάξουμε το «Εφές – 10.5 πόντους» σε απόδοση 2,60. Είναι προτιμότερο να επιλέξουμε το «Over 82.5 πόντοι Εφές» που βρίσκεται στο 1,70 και εμπεριέχει μικρότερο ρίσκο.

Γκραν Κανάρια – Ολυμπιακός

Το διπλό  στην αναμέτρηση Γκραν Κανάρια – Ολυμπιακός βρίσκεται στο 1,36, και φυσικά δεν μπορεί να αποτελέσει στοιχηματική επιλογή. Όσο και αν ο Ολυμπιακός έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα, Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν άνετα την Μπάγερν, σκαρφαλωσαν στην 7η θέση και περιμένουν βολικά αποτελέσματα για να μπορέσουν να ανέβουν όσο πιο ψηλά γίνεται. Ο άσος στο 3,20 είναι ελκυστικός, ωστόσο δεν μας απασχολεί ιδιαίτερα. Γιατί να ποντάρεις υπέρ μιας ομάδας που σε 27 παιχνίδια έχει χάσει τα 20, ενώ μετράει και 4 ήττες στα 5 τελευταία παιχνίδια; Καμία εμπιστοσύνη στους γηπεδούχους…

Οσον αφορά τους πόντους όμως, η Γκραν Κανάρια είναι οριακά καλύτερη. Συγκεκριμένα, το μέσο όρο της βρίσκεται στο 78.15, ενώ ο Ολυμπιακός σκοράρει κατά μέσο όρο 77.89 πόντους σε κάθε αγώνα. Οι επιλογές «Under 164.5» και «Σύνολο πόντων αγώνα 151 – 160» με τιμές 1,53 και 3,75, αξίζουν προσοχή. Οπως και το «Γκραν Κανάρια +8.5» στο 1,53. Βέβαια για επιλογή χάντικαπ, αξίζει επίσης το «Γκραν Κανάρια +3.5 στο 1ο ημίχρονο» με απόδοση 1,80. Πολύ λογικό, αξίζει  σίγουρα να το αγοράσει κανείς.

Το μέταλλο που έχει χτίσει στην Euroleague, τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός, αναγκάζει όλες τις ομάδες να τον αντιμετωπίζουν ως μία πρόκληση. Δεν υπάρχει ομάδα που να βλέπει την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, ως αγγαρεία, αντίθετα, όλοι βάζουν τα δυνατά τους και θέλουν να τον νικήσουν. Μιλάμε για ακόμη ένα παιχνίδι που μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση τον Ολυμπιακό, μέχρι και το τέλος, επομένων μπορούμε να ρίξουμε και ματιά στην επιλογή «παράταση» που φτάνει μέχρι και το 13,00.