🔥ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!🔥
Κουπόνι Πάμε Στοίχημα

Ζευγάρια με ιδιομορφίες στο κουπόνι της Δευτέρας

Λαμία – Παναθηναϊκός μέρος δεύτερο και έπεται και τρίτο την Πέμπτη. Σήμερα όμως είναι για το πρωτάθλημα. Μια διοργάνωση που η Λαμία έχει ξεχάσει πως είναι να πανηγυρίζεις γκολ. 637 λεπτά έχει συμπληρώσει χωρίς να καταφέρει να παραβιάσει την εστία αντιπάλου. Είναι πολλά. Το πιθανότερο είναι ότι θα προσθέσει ακόμη κάποια, αλλά εκτιμούμε ότι σήμερα θα καταφέρει να γευτεί την ξεχασμένη χαρά. Όσο προχωράει το πρωτάθλημα η ανάγκη για βαθμούς γίνεται ολοένα και πιο επιτακτική, και η ομάδα της Λαμίας πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες στο παιχνίδι και να πάρει μεγαλύτερα ρίσκα. Απέναντί της ο Παναθηναϊκός. Μια ομάδα που έχει μάθει να τη «διαχειρίζεται». Οι «πράσινοι» από την άλλη είναι μια ομάδα που σκοράρει με σχετική άνεση, αλλά δεν μπορεί να κρατήσει εύκολα το μηδέν στην άμυνά του. Τα 5 αμφίσκορα στις τελευταίες 6 αγωνιστικές το μαρτυρούν αυτό. Είναι μια επιλογή που μας φαίνεται εξαιρετικά πιθανή να επαληθευτεί, και το μόνο που μας βάζει σε δεύτερες σκέψεις είναι η κατάσταση που θα βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος. Με βάση το τελευταίο ίσως και να επιλέγαμε το Χ στο ημίχρονο.

 

κουπόνι στοιχημα

 

 

Με δύο αγώνες ολοκληρώνεται η 20η αγωνιστική στην Ιταλία. Τζένοα – Μίλαν νωρίς το απόγευμα και Γιουβέντους – Κιέβο το βράδυ. Ο πρώτος αγώνας γίνεται «στην σκιά» της μεταγραφής του Πολωνού επιθετικού Πιόντεκ από την Τζένοα στην Μίλαν. Η μετακίνηση έχει ολοκληρωθεί και θα ανακοινωθεί αφότου μάθουμε το τελικό αποτέλεσμα. Ποιο θα μπορούσε να είναι αυτό; Μάλλον το διπλό που οι Μιλανέζοι το θέλουν πιο πολύ, καθώς με τους τρεις βαθμούς θα βρεθούν στην τετράδα. Το πιθανότερο είναι ότι η Μίλαν θα αγωνιστεί χωρίς τον Ιγκουαίν, ο οποίος ήδη σκέφτεται την μετακίνηση στην Τσέλσι και την μετακόμιση στο Λονδίνο. Αν και η Μίλαν έχει ένα μεγάλο σερί με under εκτός έδρας ή έφεση της Τζένοα να δέχεται και να βάζει γκολ ίσως μας βάλει σε σκέψη να κάνουμε κι εμείς παιχνίδι με τα γκολ. Στην άλλη αναμέτρηση της Ιταλίας η σίγουρη πρωταθλήτρια αντιμετωπίζει μια σίγουρη υποβιβασμένη. Η έφεση της Κιέβο για να της αφαιρεθούν οι -3 βαθμοί της ποινής απορρίφθηκε. Και η διαφορά που την χωρίζει από την σωτηρία παρέμεινε χαώδης.

Από τους άλλους αγώνες της σημερινής ημέρας, θα ξεχωρίσουμε τον άσο της Εϊμπάρ με την Εσπανιόλ. Η ισχυρή στην έδρα της Εϊμπάρ υποδέχεται τους Καταλανούς της Εσπανιόλ που θα παραταχθεί με αρκετές ελλείψεις στην άμυνα και κουρασμένη από τα συνεχή παιχνίδια για πρωτάθλημα και κύπελλο. Στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας ξεχωρίσαμε την αναμέτρηση Παρί – Μπρεστ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας σκοράροντας κατά ριπάς. Η Παρί όμως στην έδρα της έχουν δεχτεί μόλις 2 γκολ σε 9 αγώνες. Και από αυτούς το αγώνες κέρδισε τους 6 και έφερε τρεις ισοπαλίες. Μια ακόμη δεν θα έβλαπτε κανέναν από τους 2 αντιπάλους.