🔥ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!🔥
Mακροχρόνια στοιχήματα

Champions League: Κατάκτηση από το 3.00 ως το 101.00

Champions LeagueΗ κούπα με τα μεγάλα αυτιά, το Άγιο Δισκοπότηρο του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αναζητά νέο κάτοχο. Και λέμε νέο διότι η Ρεάλ Μαδρίτης χαιρέτησε ήδη. Από τη φάση των «16» ελέω Άγιαξ. Τα ζευγάρια για τη φάση των προημιτελικών έχουν βγει, το ίδιο και τα σταυρώματα στην τετράδα. Άρα ξέρουμε πολλά και τίποτα συνάμα. Διότι το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ. Κι ένας από τους λόγους που αυτό συμβαίνει, είναι επειδή τα πάντα μπορούν να συμβούν. Και σε αυτή την φάση του Champions League έχει αξία να ποντάρεις σε μακροχρόνια στοιχήματα. 

 

 

 

 

Man City Σίτι… το μεγάλο φαβορί

Παίζει με την Τότεναμ η ομάδα του Γκουαρδιόλα. Την έχει απ’ ότι φαίνεται. Φέτος την κέρδισε στο πρωτάθλημα με 0-1 (ήταν και τυχερή). Μετά πέφτει πάνω σε Άγιαξ ή Γιουβέντους. Δίνεται στο 3.00, αλλά υπάρχει ένα ερώτημα: Έχουν οι Σίτιζενς την φανέλα για να αντέξει το βάρος της διοργάνωσης; Μέχρι τώρα έχουν φανεί ανεπαρκείς στις προηγούμενες προσπάθειες. Φέτος δείχνουν να έχουν αλλάξει. τουλάχιστον μέρι αποδείξεως του αντιθέτου.

 

 

Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους στο 4.50

Εδώ σαν να υπάρχει μεγαλύτερη στοιχηματική αξία. Προσοχή δεν προτείνουμε, ούτε μιλάμε για περισσότερο ή λιγότερο πιθανό να συμβεί. Μιλάμε για συσχετισμό τιμής και ρίσκου. Αυτή είναι η αξία στο στοίχημα. Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους προσφέρονται αμφότερες στο 4.50.

Η Μπάρτσα έχει τον Μέσι στην καλύτερη -ίσως- κατάσταση της καριέρας του. Παίζει όμως με τη Γιουνάιτεντ που είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει. Μετά πάει πάνω σε Λίβερπουλ ή Πόρτο.

Η Γιούβε πήρε τον Ρονάλντο για να πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό είναι πασιφανές. Με την Ατλέτικο την έκανε τη δουλειά. Είναι και φαβορί κόντρα στον Άγιαξ. Μετά πέφτει πάνω σε Σίτι ή Τότεναμ. Κι από τις δύο έχει πολύ πιο μεγάλη φανέλα. Είναι αρκετό αυτό όμως;

 

 

 

 

ΛίβερπουλΠενταπλασιασμός με Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ μοιάζει να έχει το πιο εύκολο έργο από όλους κόντρα στην Πόρτο. Να θυμίσουμε όμως ότι οι «Δράκοι» συνηθίζουν μία φορά ανά 20ετία (κάτι λιγότερο) να κάνουν το θαύμα τους. Σε κάθε περίπτωση είναι ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση, αλλά στην τετράδα πέφτει πάνω σε Μπάρτσα ή Γιουνάιτεντ. Το 5.00 δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Μην ξεχνάμε, μιλάμε για την περσινή φιναλίστ.

 

 

 

 

 

 

 

μάνσεστερ γιουνάιτεντΑγγλική υπόθεση το 21.00

Όχι δεν μιλάμε για μπλακτζάκ. Βέβαια οι Άγγλοι ποντάρουν στα πάντα. Εδώ όμως είναι η απόδοση για κατάκτηση σε Γιουνάιτεντ ή Τότεναμ. Που είναι η αξία ανάμεσα στις δύο; Μάλλον είναι 50-50. Η Γιουνάιτεντ έχει μπροστά της την Μπάρτσα και μετά Λίβερπουλ ή Πόρτο. Μετά τον άθλο με την Παρί πιστεύει στα πάντα, αλλά ως ομάδα υστερεί πολύ.

Η Τότεναμ στον αντίποδα ως σύνολο, έχει όλες τις δυνατότητες. Της λείπει όμως το ειδικό βάρος. Βέβαια μετά απέναντι σε Άγιαξ ή Γιουβέντους (αν περάσει τη Σίτι) υπερτερεί ως ομάδα (όχι όμως και ως φανέλα). Και αυτός ο παράγοντας, όπως αποδείχτηκε με έμφαση και φέτος, έχει ιδιαίτερη σημασία στο Champions League.

 

Άγιαξ στο 31.00!

Αν επιλέγαμε να ποντάρουμε σε ένα αουτσάιντερ, αυτό θα ήταν ο Αίαντας. Έχει τη φανέλα, έχει την ομάδα, ενώ απέκλεισε και την κάτοχο του τροπαίου, Ρεάλ. Βέβαια του λείπει η εμπειρία, αλλά και πότε την είχε; Πάντα όταν κατακτούσε κάτι το έκανε με τη νέα γενιά του. Κι έχει πάρα πολλά χρόνια να κατακτήσει κάτι μεγάλο ο Άγιαξ.

 

 

 

PortoΚατοσταρίζουμε με Πόρτο

Στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης το 1987 και μετά το 2004. Ανά 17 χρόνια δηλαδή και τώρα είμαστε στα 15. Ναι, έχει δύο πρωταθλητριών, όσα και η Γιουβέντους, περισσότερα από Σίτι και Τότεναμ (δεν έχουν), ένα λιγότερο από τη Γιουνάιτεντ. Στο 101.00; Σίγουρα ο δρόμος είναι δύσκολος. Ακόμη κι αν περάσει τη Λίβερπουλ, πέφτει πάνω σε Μπάρτσα ή Γιουνάιτεντ. Το 101.00 όμως είναι… 101.00, αφήστε που υπάρχει και το cash out, αν περάσει έστω στα ημιτελικά.