🔥ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!🔥
Mακροχρόνια στοιχήματα

Το Τζόκερ μπαίνει και στο ίντερνετ!

Ο ΟΠΑΠ συνεχίζει να εξελίσσεται και μετά το ανανεωμένο Pamestoixima.gr, το οποίο εδώ και μερικές εβδομάδες μπήκε δυνατά στον στοιχηματικό χώρο, εξασφάλισε άδεια ώστε να προσφέρει διαδικτυακά και το Τζόκερ! Αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι δεν θα είναι πλέον απαραίτητο να βρεθεί κάποιος σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ για να παίζει Τζόκερ, καθώς θα μπορεί να ποντάρει και μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, κινητού ή τάμπλετ.

Η απόφαση της ΕΕΕΠ

Σύμφωνα με την απόφαση 346/2/25-10-2018 της ΕΕΕΠ, ο ΟΠΑΠ εξασφάλισε τη σχετική άδεια ώστε να ενσωματώσει το Τζόκερ στη διαδικτυακή του πλατφόρμα. Δίνει έτσι τη δυνατότητα στους παίκτες να ποντάρουν στο αγαπημένο τους παιχνίδι από το σπίτι, το κινητό ή τάμπλετ. Με την προϋπόθεση, βέβαια, ότι θα έχουν ανοίξει λογαριασμό στην ελληνική εταιρία, δίνοντας τα αληθινά τους στοιχεία.

Μέχρι τώρα, ο ΟΠΑΠ είχε σχετική άδεια μόνο για τα επίγεια πρακτορεία και μόνο εκεί μπορούσε κάποιος να παίξει Τζόκερ. Η διαδικασία θα είναι παρόμοια με την αντίστοιχη που χρειάζεται να κάνει κάποιος για να ανοίξει λογαριασμό στο Pamestoixima.gr.

tzoker-logoΔημιουργία λογαριασμού

Για τη δημιουργία ηλεκτρονικού λογαριασμού, ο Φορέας Εκμετάλλευσης (ΟΠΑΠ) υποχρεούται να πιστοποιεί και να επαληθεύει την ταυτότητα του παίκτη. Ο κάθε παίκτης θα έχει το δικό του λογαριασμό, με μοναδικό username και password, όπως γίνεται και στο online στοίχημα.

Οι πληροφορίες που λαμβάνονται, τα μέσα με τα οποία επαληθεύονται οι πληροφορίες αυτές, καθώς επίσης και ο χρόνος και η διαδικασία επαλήθευσης προβλέπονται στον Κανονισμό Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων.

Το αντίτιμο Συμμετοχής στο Τζόκερ ορίζεται από πενήντα λεπτά του ευρώ (minimum) μέχρι ένα ευρώ ανά στήλη. Απομένει να δούμε πότε ο ίδιος ο ΟΠΑΠ θα είναι έτοιμος ώστε να ενσωματώσει το Τζόκερ στην διαδικτυακή του πλατφόρμα.

Η Συμμετοχή στο ΤΖΟΚΕΡ απαγορεύεται:
1) στα Πρακτορεία, σε άτομα που δεν έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους.
2) στο Διαδίκτυο, σε άτομα που δεν έχουν συμπληρώσει το εικοστό πρώτο (21) έτος της ηλικίας τους.